Groei via interactie en breng je merk bij de juiste doelgroep onder de aandacht

Social media marketing

Social media is niet langer een luxe – het is een noodzaak in de dagelijkse zakelijke omgeving. Voor veel bedrijven is social media het moeilijkste onderdeel van de marketingpuzzel.Aangezien bijna iedereen wel een of andere persoonlijk social media-account heeft, is het gemakkelijk om te denken dat het beheren van de accounts van een merk een eenvoudige taak is.
De waarheid is dat sociale media marketing een grote uitdaging is. Social media omvat talloze apps, advertentienetwerken en contenttypes, en het vereist een team van experts om de klus goed te klaren.Dat is waar het team van Outsmart het verschil maakt.
01
/06

Social media strategie

Van strategie naar plan van aanpak

Het is interessant om op te zien dat een social media marketing strategie en een social media marketing plan veel raakvlakken hebben.

Je kunt het zo zien: Een strategie is waar je heen wilt. Een plan is hoe je daar komt.

Een van de eenvoudigste manieren om samen met jou een social media marketing strategie op te stellen is om antwoord te geven op de 5W’s:

  • Waarom wilt u op sociale media zitten
  • Wie is uw doelgroep
  • Wat gaat u delen?
  • Waar gaat u delen
  • Wanneer gaat u delen?

Met een jarenlange ervaring helpen wij u om de juiste strategie te maken en deze ook te implementeren. Volledig zonder zorgen of samen.

02
/06

Content creatie

Praatje & plaatje
Contentcreatie is wat er achter de schermen gebeurt. Het is hoe Google het perfecte antwoord op je probleem kan bieden. Het zijn de video’s die je op YouTube bekijkt na een hectische dag.Contentcreatie is ook wat mensen helpt uw bedrijf, merk en producten te ontdekken.En deze content helpt om prospects en klanten aan te trekken, te binden en te verblijden. Het brengt nieuwe bezoekers naar je site en genereert uiteindelijk inkomsten voor uw bedrijf.Met andere woorden, als u geen inhoud creëert, loopt u achter de feiten aan.Inhoud creëren is de ultieme praktijk van inbound marketing. Wanneer je content creëert, verstrek je gratis en nuttige informatie aan je publiek, trek je potentiële klanten naar je website en behoud je bestaande klanten door middel van een solide binding.
01
/06

Social Media Advertising

Bereik de juiste doelgroep

Op geen enkel ander kanaal kunt u zo gericht uw doelgroep bereiken als op social media. Zolang u weet welke doelgroep u wilt bereiken, kunnen de specialisten van Outsmart gemakkelijk vaststellen welke kanalen het beste bij uw doelgroep aansluiten, hoe u die doelgroep bereikt en welke boodschap daarbij het beste werkt. 

Bij het opstellen van uw social media strategie kijkt Outsmart verder dan enkel de geijkte kanalen en maken wij op basis van uw doelgroep en boodschap een selectie uit alle beschikbare social media kanalen.

02
/06

Analytics & optimalisatie

Gepersonaliseerde marketing

Sociale media bieden merken een enorme groep consumenten die rijp zijn voor merkcommunicatie gericht op relevante interesses – maar consumenten hebben een hekel aan onderbrekingen. En dit geldt met name wanneer iemand hen iets probeert te verkopen! Dit is dus waar social media analytics om de hoek komt kijken.

05
/06

Influencers

Bekendheid en resultaat binnen een specifieke 

Influencer marketing is tegenwoordig een van de meest effectieve manieren om uw merk of product onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Door gebruik te maken van social media influencers, personen met een toegewijde volgersschare en veel invloed binnen hun niche, wordt er op een natuurlijke manier aandacht gevestigd op uw merk. Influencer marketing is succesvol omdat het vertrouwen dat deze influencers hebben opgebouwd bij hun volgers wordt overgedragen op uw merk, waardoor potentiële klanten eerder geneigd zijn om uw product of dienst af te nemen. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste influencers voor uw merk en bij het opzetten van een succesvolle influencer marketingcampagne.

Tot in detail

Client cases

Samen bouwen aan de perfecte setup. Ontdek wat we voor deze sterke en mooie merken hebben kunnen realiseren. 

Bond3D
Belle Epoque
Netherlands Sotheby's International Realty
Sonneborgh

Vaak gestelde vragen

Scroll naar boven