Outsmart is je micro full service digital agency

Het huidige medialandschap biedt meer mogelijkheden dan ooit om een merk op te bouwen. Maar hoe bepaal je een strategie die kosteneffectief werkt en hoe organiseer je dit?Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Boordevol ervaring laten we creativiteit en technologie op een slimme manier samenwerken. Together we outsmart.

Over Outsmart

Alles met en voor een glimlach en resultaat.

Na gewerkt te hebben bij Woedend! was Niels medeoprichter van Social Embassy en later manager van digitaal creatief bureau Isobar. Hij is het soort man dat een glimlach op je gezicht tovert omdat er dingen gedaan worden als hij op de opdracht zit. Werkt samen met top freelance creatieven om het beste digitale creatieve werk voor merken gedaan te krijgen.
Toen ik in 2018 begon met Outsmart is het gebaseerd op de overtuiging dat bedrijven de best mogelijke mensen nodig hebben om een uitdaging te voltooien.

Outsmart is een micro agency

Voor veel bedrijven of marketingbureaus is het niet gemakkelijk om iemand full- time in dienst te nemen, maar uitbesteding aan een beproefde professional biedt enorme voordelen en flexibiliteit. Het is ook een geweldige oplossing op korte termijn om een reeks onmiddellijke behoeften op te lossen.Voor veel bedrijven is een marketing- of creatief bureau een overkill en zijn freelancers een goede oplossing. Echter zijn freelancers over het algemeen specialisten waarin je – veel – tijd moet investeren in het managen en het overzien van het werk dat opgeleverd wordt. Met Outsmart willen we een basis creëren in het midden van beide kampen, met specialistische kennis maar ook met het persoonlijk afleveren van het werk, waardoor klanten tijd en geld besparen.

De Outsmart propositie

Toen ik Outsmart oprichtte, wist ik dat ik mijn expertise in marketing voor bedrijven en agencies wilde gebruiken om iets speciaals en anders te creëren dan al het andere dat er is. Niet dat er iets mis is met agenies of het freelance model als dusdanig, maar ik wilde mijn eigen stempel en brede marketingkennis inbrengen in een unieke klantervaring.Daarom hebben we een nieuw soort bureau opgericht: een micro agency. Na vele jaren in verschillende functies als accountmanager en commercieel directeur te hebben gewerkt, werd mij verteld dat ik een veilig paar handen was om projecten te behandelen. Met een sterk track record in marketing management en altijd een sterke focus op digitale marketing strategie, was ik in staat om succesvolle campagnes te plannen en te implementeren en de lat hoger te leggen voor standaarden op het gebied van SEO, SEA, Social Media, E-mail marketing en dus het bouwen van merken.Het voelde bijna als een logisch gevolg dat alles zou samenkomen in een uniek dienstenaanbod. Outsmart is een plek waar slimme ideeën en effectieve uitvoering elkaar ontmoeten. Door mijn marketingachtergrond wil ik ervoor zorgen dat elke investering hard werkt voor de klant, waarbij commerciële doelstellingen de spil zijn van succes. En dat alles voor een uitstekende prijs.Ik hoor vaak van klanten die elders een slechte ervaring hebben gehad, om verschillende redenen, dat ze iemand nodig hebben die dingen oppakt en fouten oplost. Het is vaak in dit stadium dat mensen wensen dat ze eerst dat beetje meer hadden geïnvesteerd om de juiste match te vinden om geld en tijd te besparen. Maar omdat we echte probleemoplossers zijn, kunnen we helpen!Door de juiste mensen alleen in te zetten wanneer dat nodig is, door op afstand en op een lean manier te werken, is het mogelijk om investeringen te verlagen maar toch een uitstekende, maar kwalitatief hoogstaande dienstverlening aan te bieden.

Kiezen van partners

Wat voor mij echt spannend is aan Outsmart, is de kans om het beste team en de beste vaardigheden voor opdracht te kiezen en met hen als een team samen te werken. Als iemand die toezicht houdt op elk project dat gestart wordt, kan ik beginnen met het toevoegen van waarde op het moment dat een briefing binnenkomt. Het selecteren van het juiste talent voor elke opdracht betekent dat ik een uitstekend netwerk van betrouwbare contacten moet hebben, iets wat ik in de loop der jaren met veel plezier heb opgebouwd, en zal blijven opbouwen.

Het Outsmart merk

Outsmart betekent letterlijk ‘slimmer zijn’. Voor mij gaat het erom iets te laten gebeuren en het werk tot een goed einde te brengen, iets waar ik zelf veel waarde aan hecht. Outsmart als naam belichaamt de full service aanpak van een managed service – alles onder één (klein) dak. Of het nu gaat om uw digitale audit, marketingplan, bedrijfsverandering, een nieuwe campagne of het zo belangrijke webproject, het wordt van begin tot eind beheerd. Soms is er niets erger dan een geweldig idee hebben en niet in staat zijn om het uit te voeren uit angst voor mislukking. Zoals het gezegde luidt: “better to try, fail and adapt than to not try at all.”

Scroll naar boven