Weten of alles goed gaat

Marketing Audit & Recommendations

De voordelen van een ervaren externe consultant die een audit uitvoert van uw digitale marketing of offline marketing zijn onbetaalbaar.
We bespreken en bekijken uw verschillende kanalen, waaronder kwalitatieve en kwantitatieve analyse, om u een set strategische aanbevelingen te bieden over hoe uw bedrijf meer geld kan genereren. Dit zal waarschijnlijk via een verscheidenheid aan maatregelen en op verschillende tijdsschalen gebeuren. We kunnen samen met u de strategie uitvoeren of gewoon onze aanbevelingen aanleveren voor uw eigen implementatie.
01
/06

Ontdekken en begrijpen

Het begin van een goede start
Waar mogelijk raden we aan om uw project te starten met een dag die u in uw kantoor doorbrengt (of op afstand), om grip te krijgen op de achtergrond van grotere projecten. Dit kan een onbetaalbare kans zijn om belangrijke leden van het team bij elkaar te brengen (of een vertegenwoordiger van elke afdeling) om diep in te gaan op problemen en barrières die de marketingeffectiviteit kunnen beïnvloeden.
02
/06

Marketing Audit

Alles duidelijk op een rijtje

Wij bieden een multi-channel audit van uw digitale marketingkanalen. De kanalen die we voor de review selecteren, zijn gebaseerd op ons gesprek en uw eigen voorkeuren. Multi-channel omvat vaak: website, SEO, organische social media, betaalde social media, e-mailmarketing, display advertising, etc. Ook geschikte offline kanalen kunnen worden beoordeeld.
05
/06

Strategische aanbevelingen

Precies weten wat verbeterd kan worden
Dit is de fase die het meeste voordeel oplevert voor uw bedrijf en is een belangrijk resultaat van het werk in de auditfase. We nemen onze bevindingen uit de audit en stellen uw op maat gemaakte aanbevelingen samen voor uw implementatie. Alternatief kunnen we bespreken of we de implementatie van de aanbevelingen kunnen begeleiden, wat veel bedrijven helpt om de geïdentificeerde verbeteringen op koers te houden.
06
/06

Direct resultaat!

Benieuwd hoe uw bedrijf kan profiteren van een audit en strategische aanbevelingen?

We verwachten dat de voordelen in termen van ROI die kunnen worden behaald en kostenbesparingen van snelle winsten tot lange termijnstrategie meer dan de investering opbrengen.

Enkele voorbeelden van ROI die we eerder hebben ontdekt door dit werk zijn onder meer:

  • Het omzetten van een negatief investering in advertenties naar een 18-20 x ROI per maand (gebaseerd op audit, strategie en 3-4 maanden retainer)
  • Het ontdekken van een technische fout waardoor meer dan 100.000 e-mails niet werden afgeleverd, wat het bedrijf duizenden euro’s aan verloren omzet kostte, en het implementeren van een proces om het probleem aan te pakken en op te lossen terwijl de verbinding met de klanten werd hersteld
  • Het starten van een interne cultuurverandertraject om het profiel van sociale media te versterken, waardoor klantenreacties op sociale media van genegeerd of verwijderd naar centraal in de klantgerichte cultuur gingen, waardoor de merkwaardering kon worden omgekeerd.
Tot in detail

Client cases

Samen bouwen aan de perfecte setup. Ontdek wat we voor deze sterke en mooie merken hebben kunnen realiseren. 

Bond3D
Belle Epoque
Netherlands Sotheby's International Realty
Sonneborgh

Vaak gestelde vragen

Scroll naar boven