Onderzoek naar uw markt, concurrenten of klanten

Marketing research

Er zijn verschillende redenen waarom het doen van marktonderzoek belangrijk is voor een organisatie. Ten eerste kan marktonderzoek helpen om de behoeften en wensen van de doelgroep te begrijpen. Hierdoor kan een organisatie beter inspelen op deze behoeften en daarmee de vraag naar haar producten of diensten vergroten.
Daarnaast kan marktonderzoek ook helpen bij het bepalen van een geschikte prijs voor een product of dienst. Door te weten wat concurrenten aanbieden en wat de doelgroep bereid is te betalen, kan een organisatie een prijs bepalen die aantrekkelijk is voor de klant en tegelijkertijd winstgevend is voor het bedrijf.Verder kan marktonderzoek ook inzicht geven in de concurrentiepositie van een organisatie. Door te weten wat concurrenten aanbieden en wat hun sterke en zwakke punten zijn, kan een organisatie beter inspelen op haar eigen unieke verkoopargumenten en zo haar concurrentiepositie versterken.Tot slot kan marktonderzoek ook helpen bij het bepalen van een geschikte marketingstrategie. Door te weten wat de doelgroep verwacht en welke kanalen het beste gebruikt kunnen worden om de doelgroep te bereiken, kan een organisatie haar marketinginspanningen gerichter inzetten en zo een grotere impact bereiken.
01
/06

Klantonderzoek

Weten wie je wilt bereiken
Klantenonderzoek is het proces waarbij informatie verzameld wordt over de wensen, behoeften en meningen van klanten. Dit kan gedaan worden door middel van verschillende onderzoekstechnieken, zoals enquêtes, interviews en focusgroepen. Door klantenonderzoek te doen, kunnen organisaties beter begrijpen wat hun klanten willen en hoe zij hun producten of diensten kunnen verbeteren om aan de behoeften van de klanten te voldoen. Dit kan leiden tot een verbeterde klanttevredenheid en een grotere klandizie.
02
/06

Concurrentie onderzoek

Weten wat er speelt in de markt
We werken samen met u om uw directe en indirecte concurrenten te identificeren of werken met een lijst die u verstrekt. Onze onderzoekvaardigheden kunnen een scala aan bevindingen onthullen van concurrentenactiviteiten, bijvoorbeeld op social media, tot website, productrange, klant- en merkbevindingen.
05
/06

Keyword onderzoek

Wie bereiken we met welke woorden

We kunnen effectief onderzoek doen en de juiste zoekwoorden identificeren die gericht zijn op uw SEO, websiteactiviteiten en contentmarketing. We kunnen ook zien hoe uw concurrenten presteren en een breed scala aan SEO- en contentmarketingactiviteiten uitvoeren.
06
/06

Content marketing

Marketing met de juiste inhoud

Contentmarketing is een belangrijk onderdeel van elk marketingplan. De inhoud die u op uw website publiceert, kan beïnvloeden of een potentiële klant besluit uw producten of diensten te kopen. Zowel business-to-business (b2b) als business-to-consumer (b2c) organisaties kunnen contentmarketing uitbesteden aan Outsmart.

Het kan gaan om het maken en beheren van een website, het maken en beheren van e-mailcampagnes en het ontwikkelen van marketinginhoud. Wij stellen voor u een contentmarketingstrategie op en zorgen ervoor dat deze perfect wordt uitgevoerd.

Tot in detail

Client cases

Samen bouwen aan de perfecte setup. Ontdek wat we voor deze sterke en mooie merken hebben kunnen realiseren. 

Bond3D
Belle Epoque
Netherlands Sotheby's International Realty
Sonneborgh

Vaak gestelde vragen

Scroll naar boven