Building the brand and lead generation

Bond3D

Bond3D heeft als missie de productie van essentiële onderdelen voor kritieke toepassingen te transformeren door middel van high performance polymers en 3D printing
01
/02

Over Bond3D

Bond3D High Performance 3D Technology BV, gevestigd in Enschede, Nederland, en opgericht in 2014, drijft innovatie in het veld van 3D-printen. Bond3D’s gepatenteerde technologie onderscheidt zich door het produceren van functionele onderdelen uit hoogwaardige polymeren; polymeren die zijn gecertificeerd voor gebruik in kritieke toepassingen.

Een groeiend team van zeer bekwame internationale professionals ontwikkelt een nieuwe printtechnologie, waaronder systeemmechatronica, software, snijtechnologie en procesvalidatie. De combinatie van hoogwaardige polymeren en de ontwikkelde technologie richt zich op strategische markten zoals medisch, luchtvaart, energie, auto-industrie en technische toepassingen. Bond3D stelt deze markten in staat en inspireert hen om grenzen te verleggen voor nieuwe toepassingen met behulp van de vormgevingsmogelijkheden van 3D-printen.

02
/02

Hoe Outsmart helpt Bond3D met groei

Outsmart heeft zich ontpopt als de drijvende kracht achter vrijwel alle (digitale) marketing- en communicatie-inspanningen van de scale-up Bond3D op basis van een gestructureerde strategie en roadmap. Sinds hun samenwerking heeft Outsmart zich niet alleen toegelegd op de essentiële facetten van marketing, zoals SEO en SEA, maar ook op het effectief inzetten van e-mailmarketing om de reikwijdte en betrokkenheid te vergroten. Bovendien heeft Outsmart met succes webinars georganiseerd en evenementen gepromoot, wat heeft bijgedragen aan een verhoogde zichtbaarheid en bekendheid van Bond3D in de markt. Dankzij hun expertise en toewijding heeft Outsmart Bond3D geholpen om zich te positioneren als een leidende speler in de 3D-printtechnologie sector.

Scroll naar boven