Structurele groei met de juiste aanpak

Marketingstrategie

Bereik de juiste doelgroep met de juiste middelen via de juiste kanalen.Een marketingstrategie is nodig om de doelen en doelstellingen van een bedrijf te bepalen en om een plan op te stellen om deze doelen te bereiken. De strategie helpt bij het bepalen van de juiste marketingmiddelen en -technieken om te gebruiken om de doelgroep te bereiken en om de meest effectieve manier te bepalen om de producten of diensten van het bedrijf te promoten.
Een marketingstrategie is ook belangrijk omdat het helpt bij het bepalen van de juiste marketingbudgetten en -uitgaven en het helpt bij het vaststellen van de meest effectieve manier om de ROI (return on investment) te maximaliseren. Kortom, een marketingstrategie is nodig om jouw bedrijf succesvol te laten zijn en om de doelen en doelstellingen te bereiken.
01
/06

Merkpositionering en -differentiatie

Meteen duidelijk.
We verdiepen ons in uw merkwaarden en versterken uw belangrijkste boodschappen en unieke verkoopargumenten (USPs). We doen onderzoek naar uw concurrentielandschap en creëren uw unieke positie in de industrie.
02
/06

Concurrentieanalyse

Weten wat er speelt in je markt

Wij beoordelen alle online activiteiten en merkreputatie van uw concurrenten, inclusief inzichten in wat wel en niet voor hen werkt. Wij leveren aanbevelingen op maat, gebaseerd op uw branche.
03
/06

Marketingstrategie

Een helder plan
We kunnen onderzoek doen, plannen maken en uw marketingstrategie opleveren, of u nu een geïntegreerde marketing- of digitale strategie nodig hebt. We geven ook advies over het marketingelement van uw businessplan.
04
/06

Marketingplanning

Precies weten wanneer wat gaat spelen

We kunnen uw marketingcampagnes plannen, uitvoeren en rapporteren. We kunnen uw marketingcampagne over verschillende kanalen en markten plannen om uw doelen te bereiken.

03
/06

Contentstrategie

Waar en met welke boodschap

Onze contentstrategieën zijn verbonden met uw marketingplannen om uw doelen en USPs te behalen, of we nu gebruik maken van web, social media, blogposts, PR of campagnecontent.
04
/06

Key strategic insights

Groeien met de juiste inzichten

We krijgen grip op uw markt, merk en doelgroep om inzichten en gebieden te ontdekken die mogelijk eerder zijn gemist om unieke zakelijke kansen te genereren.
05
/06

Rapportage

Met aanbevelingen!

We kunnen op reguliere basis of eenmalig rapporteren over alle aspecten van marketing, waaronder uw website, SEO, PPC, sociale media en concurrenten. We bevatten ook aanbevelingen als belangrijk uitgangspunt.
06
/06

Stakeholdercommunicatie

De juiste informatie op de juiste plek

We begrijpen dat stakeholders cruciaal zijn voor veel zakelijke beslissingen en het succes van veel projecten. Met uw richting kunnen we de communicatie met uw CEO, MD of bestuursleden beheren.

Tot in detail

Client cases

Samen bouwen aan de perfecte setup. Ontdek wat we voor deze sterke en mooie merken hebben kunnen realiseren. 

Bond3D
Belle Epoque
Netherlands Sotheby's International Realty
Sonneborgh

Vaak gestelde vragen

Scroll naar boven