Ontwikkeling en nieuwe werkwijze voor always-on content

High impact content voor JDE

01
/02

Over Jacobs

Jacobs Koffie, opgericht in 1895 in Bremen, Duitsland, is een merk dat al meer dan een eeuw synoniem staat voor kwaliteit en traditie. Het begon allemaal toen Johann Jacobs zijn eerste koffie- en theewinkel opende. Zijn visie was simpel: hij wilde de magische kracht van koffie aan mensen overbrengen. Door de jaren heen heeft Jacobs zijn belofte van superieure kwaliteit behouden, wat het merk heeft geholpen om te groeien en zich te verspreiden over de hele wereld.

Innovatie en Traditie Hand in Hand

Hoewel Jacobs stevig geworteld is in traditie, heeft het merk zich nooit beperkt tot het verleden. Het bedrijf heeft altijd voorop gelopen bij innovatie in de koffie-industrie. Van het introduceren van nieuwe branding en verpakkingen tot het ontwikkelen van nieuwe smaken en blends; Jacobs heeft steeds weer bewezen dat het zowel de traditionele koffiedrinker als de moderne consument kan bedienen. Hun toewijding aan kwaliteit en vernieuwing heeft ervoor gezorgd dat ze relevant blijven in een competitieve markt.

Deel van een Groter Geheel: Jacobs Douwe Egberts

In recentere jaren is Jacobs een integraal onderdeel geworden van Jacobs Douwe Egberts, een koffie- en theeconglomeraat dat enkele van de meest geliefde merken ter wereld omvat. Deze samenwerking heeft het potentieel van Jacobs alleen maar versterkt, waardoor het merk zijn aanwezigheid en invloed wereldwijd heeft kunnen uitbreiden. Ondanks zijn immense groei blijft het merk trouw aan zijn oorspronkelijke waarden van kwaliteit en authenticiteit, waardoor Jacobs Koffie een blijvende favoriet is bij vele koffieliefhebbers wereldwijd.

02
/02

Hoe Outsmart helpt Jacobs met groei

In nauwe samenwerking met Jacobs (onderdeel van Jacobs Douwe Egberts) hebben we niet alleen de werkwijze voor always-on content herontworpen om flexibeler te zijn en bij elk project meer impact te creëren, maar heeft Outsmart ook de rebranding van de sociale mediakanalen op zich genomen. Onder andere door het produceren en maken van verschillende formats voor Facebook en Instagram.

Scroll naar boven