Mentoring & begeleiding om structurele groei te realiseren via marketing

Gigstarter

Het begeleiden en adviseren van het team van Gigstarter bij het vaststellen van de focusgebieden voor groei. Ondersteuning bieden aan het Gigstarter team, dat verantwoordelijk is voor het dagelijks beheer, om groei te realiseren van het bedrijf door maandelijkse check-ins en coachingsessies.
01
/02

Over Gigstarter

Gigstarter is het platform voor live muziek waar je lokale artiesten kunt ontdekken voor je aanstaande evenement. Het platform brengt artiesten en organisatoren rechtstreeks met elkaar in contact zonder extra kosten. Het doel is om onafhankelijke muzikanten te ondersteunen en iedereen de kans te geven op te treden als boeker. Het gebruiksvriendelijke platform van Gigstarter stelt organisatoren in staat om artiesten direct in te huren zonder commissiekosten.

02
/02

Hoe Outsmart helpt Gigstarter met groei

Outsmart heeft voor een periode van 6 maanden het team van Gigstarter ondersteunt bij het definiëren van de aandachtsgebieden voor groei door middel van het geven van praktische sessies om de strategie vorm te geven. Daarbij hebben 1-op-1 sessies met alle teamleden georganiseerd om ook de day-to-day werkzaamheden naar een hoger niveau te krijgen.

Scroll naar boven