maart 8, 2023

Sonneborgh introduceert Zorgwoningfonds Sonneborgh IV

Outsmart ontwikkeld campagne voor Zorgwoningfonds Sonneborgh IV

Outsmart is een digitaal marketing bureau dat zich richt op het ontwikkelen van impactvolle cross mediale campagnes voor een breed scala aan klanten. Onlangs heeft Outsmart een uitdagende campagne ontwikkeld voor het Zorgwoningfonds Sonneborgh IV. De campagne is gericht op het vergroten van de naamsbekendheid van het fonds en het aantrekken van potentiële investeerders. In dit artikel gaan we dieper in op hoe Outsmart deze campagne heeft ontwikkeld en uitgerold.

Doelstellingen van de campagne

Het doel van de campagne is tweeledig: de naamsbekendheid van het Zorgwoningfonds Sonneborgh IV vergroten en investeerders aantrekken. Outsmart heeft een strategie bedacht die op beide doelen gericht was. De campagne moet potentiële investeerders en beleggers informeren over de voordelen van het investeren in het fonds en tegelijkertijd de naamsbekendheid van het fonds en van Sonneborgh verhogen onder het brede publiek.

Ontwikkeling van de campagne

Outsmart heeft een uitgebreid onderzoek gedaan naar de doelgroep en het gedrag van potentiële investeerders. Dit onderzoek vormde de basis voor de ontwikkeling van de campagne. Outsmart kwam tot de conclusie dat het gebruik van verschillende media kanalen de beste manier was om de doelgroep te bereiken. Hierbij werd rekening gehouden met de verschillende mediavoorkeuren van potentiële investeerders, van traditionele media zoals radio, kranten en tijdschriften tot online kanalen zoals social media, branded content en een uitstekende converterende website.

Outsmart heeft een multi-channel campagne ontwikkeld die bestaat uit verschillende elementen, waaronder advertenties in kranten en tijdschriften, online advertenties op sociale media en Google, en een landingspagina op de website van het Sonneborgh. Het ontwerp van de advertenties en de landingspagina was gericht op het overbrengen van de voordelen van het investeren in het fonds en het creëren van vertrouwen bij de potentiële investeerders.

Uitvoering van de campagne

De campagne maakt gebruik van verschillende type media om het fonds onder de aandacht te brengen.

 1. Website
  Outsmart ontwikkelde een nieuwe website voor het Zorgwoningfonds Sonneborgh IV. De website is geoptimaliseerd voor zoekmachines en heeft een overzichtelijke structuur en duidelijke call-to-actions om potentiële investeerders aan te moedigen om meer informatie aan te vragen.
 2. Social media
  Outsmart zette social media kanalen in om het bereik van het fonds te vergroten en potentiële investeerders te bereiken. Er word gebruik gemaakt van Facebook, Instagram en LinkedIn om gerichte advertenties te plaatsen en de doelgroep te bereiken.
 3. E-mail marketing
  Outsmart ontwikkelde een uitgebreide e-mail marketing campagne om potentiële investeerders te benaderen. De e-mails waren gericht op het informeren van de ontvanger over het fonds en het aanmoedigen van hen om meer informatie aan te vragen. Tevens is er een uitgebreide customer journey ontwikkeld om potentiële deelnemers te blijven informeren en converteren naar een deelnemer.
 4. Video content
  Outsmart ontwikkelde verschillende video’s om het Zorgwoningfonds Sonneborgh IV op een aantrekkelijke manier te presenteren. De video’s werden gedeeld op social media en op de website van het fonds.
 5. Radio commercial
  Outsmart heeft de radio commercial ontwikkeld en ingekocht voor Zorgwoningfonds Sonneborgh IV. Deze commercials zijn te horen op Radio 1, Radio 4 en BNR.
 6. Advertenties en branded content in kranten
  In samenwerking met een externe vormgever zijn verschillende advertenties ontwikkeld die geplaatst worden in het FD en RD. Daarbij zijn op verschillende plekken ook branded content artikelen toegevoegd. Outsmart heeft de inkoop verzorgt van alle advertenties.

Conclusie

Outsmart heeft met de cross-mediale campagne voor het Zorgwoningfonds Sonneborgh IV laten zien dat een goede mix van kanalen en media een effectieve manier is om de bekendheid van een merk of product te vergroten. Door een website, social media, e-mail marketing en video content te combineren, heeft Outsmart ervoor gezorgd dat het fonds beter zichtbaar was bij de doelgroep. Dit heeft geleid tot meer interesse en meer investeerders.

Campagne materialen

Radio commercial Zorgwoningfonds Sonneborgh IV
Voorbeeld advertentie FD
Voorbeeld advertentie Reformatorisch Dagblad
About Outsmart

Outsmart is je partner voor elke fase.

Het huidige medialandschap biedt meer mogelijkheden dan ooit om een merk op te bouwen. Maar hoe bepaal je een strategie die kosteneffectief werkt en hoe organiseer je dit?

Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Boordevol ervaring laten we creativiteit en technologie op een slimme manier samenwerken. Together we outsmart.

Nieuws

Scroll naar boven