april 17, 2023

Outsmart realiseert succesvolle implementatie van Google Analytics 4 voor De Kuyper

Outsmart rond de implementatie van Google Analytics 4 + Google Tag Manager af voor Koninklijke de Kuyper uit Schiedam

Outsmart, een digitaal marketingbureau gevestigd in Utrecht, heeft met succes Google Analytics 4 geïmplementeerd voor Koninklijke De Kuyper uit Schiedam. De implementatie omvatte het inrichten van rapportages in Google Analytics 4 en Google Tag Manager voor het doormeten van specifieke doelen.

Google Analytics 4 en Google Tag Manager

De Kuyper, bekend om zijn likeuren en jenever, heeft gekozen voor de expertise van Outsmart om hun online aanwezigheid te verbeteren en inzicht te krijgen in het gedrag van websitebezoekers. Door de succesvolle implementatie van Google Analytics 4 en Google Tag Manager kan De Kuyper nu gerichte marketingcampagnes opzetten en de effectiviteit ervan meten.

Opzetten van rapportages

Outsmart heeft ervoor gezorgd dat De Kuyper toegang heeft tot gedetailleerde rapportages over websiteverkeer, gebruikersgedrag en conversies. Deze gegevens stellen De Kuyper in staat om hun online marketingstrategie te optimaliseren en gerichter te adverteren.

Instellen van doelen voor het meten van campagnes

Bovendien heeft Outsmart met de implementatie van Google Tag Manager specifieke doelen voor De Kuyper ingesteld. Zo kunnen zij bijhouden welke acties bezoekers ondernemen op de website en de effectiviteit van hun marketinginspanningen beter evalueren. Hierdoor kunnen ze hun marketingbudget efficiënter inzetten en de ROI van hun campagnes verhogen.

Dankzij de succesvolle samenwerking met Outsmart kan De Kuyper nu beter inspelen op de behoeften van hun klanten en hun online aanwezigheid versterken. Dit is een belangrijke stap voor het bedrijf in de voortdurend veranderende digitale wereld en een voorbeeld van hoe Outsmart organisaties helpt om hun digitale marketingdoelstellingen te bereiken.

About Outsmart

Outsmart is je partner voor elke fase.

Het huidige medialandschap biedt meer mogelijkheden dan ooit om een merk op te bouwen. Maar hoe bepaal je een strategie die kosteneffectief werkt en hoe organiseer je dit?

Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Boordevol ervaring laten we creativiteit en technologie op een slimme manier samenwerken. Together we outsmart.

Nieuws

Scroll naar boven