Ontwikkeling on-line webshop

Hanakotobag

De duurzame HANAKOTOBAG is een tas, speciaal ontworpen voor het vervoeren van bloemen. Hanakotoba is het Japanse woord voor ‘zeg het met bloemen’. In Japan worden bloemen vooral gekozen op hun betekenis. Die is zelfs zo belangrijk dat er een speciale bloementaal is ontwikkeld, hanakotoba. De tas is gemaakt van 100% katoen, waardoor papier of plasticfolie niet meer nodig is om bloemen te vervoeren. De HANAKOTOBAG is bedacht en ontworpen vanuit de Japanse vouwtechniek origami. Hierdoor is een efficiënte en functionele tas ontstaan die lokaal geproduceerd wordt.
01
/02

Over Hanakotobag

Meesterbloembinder Karin Looijesteijn en modeontwerper Boaz van Doornik hebben samen de Hanakotobag ontworpen. Met deze duurzame tas willen beiden het straatbeeld veranderen voor het vervoeren van bloemen. ‘Papier of folie zijn niet meer nodig.’

Hanakotoba is het Japanse woord voor ‘zeg het met bloemen’. In Japan worden bloemen vooral gekozen op hun betekenis. Die is zelfs zo belangrijk dat er een speciale bloementaal is ontwikkeld, hanakotoba. Dit inspireerde arrangeur Karin Looijesteijn en modeontwerper Boaz van Doornik om de Hanakotobag te ontwikkelen om bloemen makkelijk en beschermd mee te nemen.

02
/02

Hoe Outsmart helpt Hanakotobag met groei

Outsmart heeft de e-commerce website ontwikkeld voor Hanakotobag inclusief het optimaliseren voor zoekmachines.

Scroll naar boven